Get Adobe Flash player

Algemeen

CD presentatie David Oosterwolde

In het programma is begin november stil gestaan bij de opnames die CMV David Oosterwolde op 9 en 10 november zou gaan maken voor de CD “The glory of David”. Op 1 december heeft David het presentatieconcert gegeven in Oldebroek.

Aanstaande dinsdagavond 11 december zal vanaf 18.00 uur op LOCO FM in Ballistic Brass aandacht worden besteed aan de nieuwe CD “The glory of David”. In het programma zal worden gesproken met Wiechert Steert en zullen diverse nummers van de CD worden gedraaid. De CD is inmiddels te koop via de website van David Oosterwolde.

Ballistic Brass houdt zomerstop

Afgelopen woensdag, 11 juli, heeft Ballistic Brass haar laatste uitzending voor de zomerstop gehouden. De aankomende weken is er op de woensdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur natuurlijk wel non-stop HaFaBra-muziek te beluisteren via www.ballisticbrass.nl of via www.locourant.nl. Vanaf 29 augustus zal Ballistic Brass weer live gaan uitzenden, zoals iedereen gewend is.

Kun je geen genoeg krijgen van de uitzendingen of van de muziek, kijk dan op het YouTube-kanaal van Ballistic Brass, http://www.youtube.com/user/BallisticBrass?feature=watch. In de laatste reguliere uitzending werd een interview met Marco van der Plas, voorzitter van DVS Katwijk, gehouden.

Tijdens de vakantie kan er gewoon gestemd worden op de Track van de Week (op Twitter: #Tvdw), welke gaat tussen twee nummers van DVS Katwijk: A parade of friendship (CD: Thunder) vs Frieden und Freiheit (CD: DiVerSia).

DiVerSia bij Ballistic Brass

Het radioprogramma Ballistic Brass besteedt in haar live uitzending van woensdag 11 juli aanstaande aandacht aan de cd DiVerSia van de Marchingband van DVS. Marco van de Plas, voorzitter van DVS, zal in de uitzending via een telefonische verbinding vertellen over de totstandkoming van de cd en DVS als vereniging.
Programmamakers Adri Berends en Mattias Michielsen praten hun luisteraars wekelijks van 19.00 tot 20.00 uur bij over het laatste nieuws uit de wereld van de HaFaBra en show- en marchingbands. Elke uitzending wordt de winnende ‘Track van de week’ bekend gemaakt en komende woensdag  wordt dat de March of the Engineers van de Rijnmondband uit Schiedam of A Parade of Friendship van DVS. Laatstgenoemde mars werd door de Marchingband van DVS gespeeld op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade in 2005. De winnende track staat een week later tegenover een nummer van de cd DiVerSia. Stem op uw favoriete nummer via de website van Ballistic Brass.
De uitzending van Ballistic Brass met daarin het interview met Marco van der Plas en nummers van de cd DiVerSia is te beluisteren via www.ballisticbrass.nl of www.locourant.nl via de radio-streaming. Luisteraars kunnen hun vragen aan Marco of de makers van het programma sturen aan

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
of via twitter @ballisticbrass.

Promotie Pasveerkorpsen

Het Ballisticbrass-team is na de weddenschap met Peter Vulperhorst ‘verplicht’ om 4 weken lang een nummer van Pasveer te draaien. Aanstaande week wordt het eerste nummer gedraaid. Via Peter Vulperhorst zullen wij ook ‘het verhaal’ achter de plaat vertellen.

Luister dus aanstaande woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur naar Ballisticbrass op LOCO FM voor de eerste track van Pasveerkorpsen!

Nieuwe website voor Ballistic Brass

Aan het eind van het jaar, tussen Sinterklaas en Kerstmis, heeft dit radioprogramma een nieuwe website gekregen. De oude was al wel een tijdje aan vervanging toe, zo gaat dat in de snelle wereld van IT en internet. De website wordt mede mogelijk gemaakt door Cor Vosseberg, oa bekend van de website Korpsmuziek.nl. Op 7 december is tijdens de uitzending de nieuwe website gelanceert. Gelijkertijd was er een interview met Cor Vosseberg over deze website, het hoe en waarom en uiteraard over Korpsmuziek.nl.

De BallisticBrass website
Via de website kunnen de uitzendingen uiteraard beluisterd worden. De keus met welke player is iets uitgebreid, deze zijn links boven in het menu te vinden. Ook de het kiezen voor de track van de week is op deze site weer mogelijk, deze is rechts te vinden. Elke week kan iedereen een keus maken en wordt de track met de meeste stemmen gedraaid. In het menu aan de bovenkant vindt u een pagina met info van de medewerkers, de sponsor, een contact formulier en ons gastenboek. We hopen dat u iets gaat schrijven !.

Actueel
Voor het allerlaatse landelijke nieuws uit de showsector is aan de rechterkant de ‘news feed’ van korpsmuziek.nl geplaatst. Ook op deze site zullen we nieuws artikelen plaatsen maar alleen als dat verband houdt met evenementen uit onze regio of met het team van Ballistic Brass.

We hopen u vaker te mogen begroeten op onze website en wensen u veel luisterplezier tijdens de uitzendingen.

Kaarten Taptoe Hattem 4 juni vergeven

In de uitzending van vanavond, 25 mei 2011, hebben wij Andries Agterhuis geïnterviewd. Hij is als voorzitter van de jubileum commissie nauw betrokken bij de organisatie van de taptoe. De taptoe wordt gehouden op 4 juni op Sportpark ‘t Achterveen. Van SV Hatto Heim mochten wij vier kaarten verloten onder degenen die het antwoord wisten op de volgende vraag: Waarom organiseert SV Hatto Heim de taptoe in dit jaar? Het goede antwoord is: vanwege hun 75-jarig bestaansjubileum.

Via deze weg willen wij SV Hatto Heim hartelijk bedanken voor de ter beschikking gestelde kaarten. Wilt u kaarten kopen, kijk dan op www.svhattoheim.nl. De taptoe begint om 19.30 uur op het sportpark en is rond 22.15 uur afgelopen. Voor het deelnemers veld kunt u ook kijken op de genoemde site of opwww.taptoes.nl.

 

Woensdag 13 april voorproefje nieuwe CD K&G Leiden

WEZEP – Zaterdag 16 april is de officiële presentatie van de nieuwe cd van K&G. Woensdag 13 april a.s. is alvast een voorproefje te horen van deze CD tussen 19.00 en 20.00 uur in het radioprogramma Ballistic Brass op LOCO FM. Van de nieuwe CD zullen enkele nummers vast worden gedraaid. Daarnaast zal een interview worden uitgezonden, wat is gehouden met Peter Kleine Schaars.

Wij willen u als luisteraars graag betrekken bij het interview wat we nog houden met een ander lid van K&G. Misschien heeft u een vraag over de totstandkoming van deze cd of over de keuze van bepaalde nummers of iets dergelijks. U kunt uw vragen sturen naarballisticbrass@hotmail.com of via het contactformulier op onze websitewww.ballisticbrass.nl.

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe cd van K&G? luister dan woensdagavond 13 april tussen 19.00 en 20.00 uur naar Ballistic Brass via www.ballisticbrass.nlof www.locourant.nl.

Verder is Ballistic Brass altijd op zoek naar nieuws en actualiteiten in de HaFaBra-sector, maar in het bijzonder met betrekking tot marchingbands. Contact kunt u opnemen via bovengenoemd emailadres of contactformulier.

 

Stem op je favoriete nummer bij Ballistic Brass

Sinds november afgelopen jaar is Ballistic Brass weer helemaal terug op de radio. Elke woensdagavond tussen 19.00 – 20.00 uur is het programma weer te horen op Loco Radio. Via www.ballisticbrass.nl enwww.locourant.nl is het programma wereldwijd te beluisteren! Een nieuw jaar betekent in dit geval ook een nieuw onderdeel in het programma. Elke week kunt u stemmen op de “Track van de week”. De winnende track zal uiteindelijk gedraaid worden in de uitzending.

Het is helaas (nog) niet mogelijk om de nummers op de website te zetten, zodat u een deel kunt voorafluisteren. Wij zullen de tracks daarom een paar keer laten horen in de uitzending. Ga dus snel naar www.ballisticbrass.nl toe en stem elke week op uw favoriete nummer.

 

Welkom op de site van Ballistic Brass

Ballistic Brass is een radioprogramma dat wekelijks wordt uitgezonden op Loco Radio. Elke dinsdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur kun je een uur lang luisteren naar allerlei soorten Ha(rmonie)Fa(nfare)Bra(ssband) muziek. Ook de Marchingbands komen in het programma aan bod. Luisteren via internet kan ook. Kies daarvoor links boven in de pagina je favoriete mediaspeler. Wij wensen je veel plezier en nodigen je uit om iets in het gastenboek achter te laten.

BallisticBrass is ook te volgen op twitter: @ballisticbrass  en op de facebook pagina zijn de uitzendingen terug te luisteren.

 

NIEUWS
TwitterFeed